مقاله کارآيي مواد زيست‌فعال توليدي از باکتري Lactococcus lactis همراه با اسانس‌هاي گياهي، نمک و اسيد استيک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مايع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 مقاله کارآيي مواد زيست‌فعال توليدي از باکتري Lactococcus lactis همراه با اسانس‌هاي گياهي، نمک و اسيد استيک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مايع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارآيي مواد زيست‌فعال توليدي از باکتري Lactococcus lactis همراه با اسانس‌هاي گياهي، نمک و اسيد استيک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مايع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله کارآيي مواد زيست‌فعال توليدي از باکتري Lactococcus lactis همراه با اسانس‌هاي گياهي، نمک و اسيد استيک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مايع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارآيي مواد زيست‌فعال توليدي از باکتري Lactococcus lactis همراه با اسانس‌هاي گياهي، نمک و اسيد استيک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مايع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix :


سال انتشار : 1395

تعداد صفحات :33

استفاده از تکنولوژی نگهداری زیستی به کاهش استفاده از نگهدارنده‌های شیمیایی برای تولید غذاهای طبیعی با حفظ خواص ارگانولپتیکی کمک می­کند. در این پژوهش، تغییرات میکروبی و کیفیت حسی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ تحت تاثیر اسانس­های مرزنجوش، پونه کوهی و شوید، نایسین و اسید استیک طی نگهداری در یخچال به مدت 12 روز مورد بررسی قرار گرفتند. تیمار­بندی­ها شامل تیمار شاهد، گوشت تلقیح شده با اسانس­های پونه کوهی، مرزنجوش و شوید در غلظت­های 2/0، 4/0، 6/0، 8/0 و 1 درصد، نمک، نایسین و تیمارهای ترکیبی (مرزنجوش- پونه کوهی، پونه کوهی- اسید استیک و مرزنجوش- اسید استیک) بودند. با توجه به نتایج، مرزنجوش بیشترین قطر هاله عدم رشد و تاثیر را روی Listeria monocytogenes از خود نشان داد. همچنین میزان MIC این اسانس μL/mL5/2 و MBC در حد μL/mL75/3 گزارش شد. شاخص حسی کلیه نمونه­ها طی نگهداری، کاهش پیدا کردند که در نمونه شاهد بیشتر از نمونه­های تیمار شده با اسانس بود. در آزمایش کدورت­سنجی، اثر تیمار و زمان معنی‌دار بود و همه تیمارها نسبت به شاهد تفاوت معنی­داری نشان دادند. کمترین کدورت مربوط به اسید استیک و بیشترین کدورت مربوط به تیمار شاهد بود. بنابراین، کاربرد توام نایسین با اسانس­های گیاهی برای تامین ایمنی غذایی، مطلوب و مناسب است.

لینک کمکی