مقاله بررسي اثر درجه حرارت بر خصوصيات جوانه زني بذر کندل

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 مقاله بررسي اثر درجه حرارت بر خصوصيات جوانه زني بذر کندل دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثر درجه حرارت بر خصوصيات جوانه زني بذر کندل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر درجه حرارت بر خصوصيات جوانه زني بذر کندل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثر درجه حرارت بر خصوصيات جوانه زني بذر کندل :


سال انتشار : 1395

تعداد صفحات :13

گیاه کندل با نام علمی (Dorema ammoniacum D. Don) از تیره چتریان (Apiaceae) یک گونه صنعتی، دارویی و علوفه‌ای می‌باشد و صمغ آن در صنعت و پزشکی کاربرد دارد. طی سالیان اخیر، دو عامل بهره‌برداری غیر اصولی و تغییر کاربری رویشگاه‌های آن این گیاه را با خطر انقراض روبرو کرده است. از سوی دیگر بذرکندل به دلیل داشتن خواب جوانه‌زنی اندکی دارد. در همین خصوص، تاثیر 7 سطح دما (2، 4، 6، 8، 10، 13و 15 درجه سانتیگراد) بر جوانه زنی بذر کندل، در قالب طرح کاملاً تصادفی در 4 تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که تاثیر درجه حرارت بر شاخص‌های جوانه‌زنی معنی‌دار می‌باشد. بیشترین مقدار شاخص‌های جوانه‌زنی (درصد و سرعت جوانه‌زنی، طول ریشه‌چه و ساقه‌چه، نسبت طول ریشه‌چه به ساقه‌چه و بنیه بذر) از دمای 6 درجه سانتیگراد حاصل شد و کمترین آنها در دماهای 2 و 15 درجه سانتیگراد مشاهده گردید. با افزایش دما به بیشتر از 6 درجه سانتیگراد، کلیه شاخص‌های جوانه‌زنی کاهش یافت. بر اساس نتایج رگرسیون خطی بین دما و سرعت جوانه‌زنی، دمای کاردینال کندل (حداقل، بهینه و حداکثر) به ترتیب 53/1، 9/5 و 9/15 درجه سانتیگراد به دست آمد.

لینک کمکی