مقاله بررسي اثر اکسيد نيتريک بر تغييرات سيستم آنتياکسيداني گياه عدس (Lens culinaris) در پاسخ به به تنش اللوپاتي حاصل از يولاف (Avena spp L.) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي اثر اکسيد نيتريک بر تغييرات سيستم آنتياکسيداني گياه عدس (Lens culinaris) در پاسخ به به تنش اللوپاتي حاصل از يولاف (Avena spp L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر اکسيد نيتريک بر تغييرات سيستم آنتياکسيداني گياه عدس (Lens culinaris) در پاسخ به به تنش اللوپاتي حاصل از يولاف (Avena spp L.)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسي اثر اکسيد نيتريک بر تغييرات سيستم آنتياکسيداني گياه عدس (Lens culinaris) در پاسخ به به تنش اللوپاتي حاصل از يولاف (Avena spp L.) :
تعداد صفحات :17
گیاهان همواره در معرض بسیاری از تنشهای زیستی و غیر زیستی قرار دارند. دگرآسیبی از جمله تنشهای زیستی میباشد که از مشکلات اساسی در سیستمهای زراعی محسوب میشود. یولاف وحشی یکی از علفهای هرز جدی اکثر مزارع کشاورزی است. بهمنظور بررسی اثر بازدارندگی عصاره ابی اندامهای هوایی و ریشه یولاف وحشی و نیز اثر اکسید نیتریک بر رشد وبرخی پاسخهای فیزیولوژیکی گیاه عدس، آزمایشی در سال 1391 در آزمایشگاه دانشگاه آزاد گرگان صورت گرفت. در این آزمایش از عصاره آبی 40، 70 و 100 درصد اندام هوایی و ریشه یولاف وحشی به تنهایی و همراه با اکسید نیتریک 150 میلیمولار در قالب سه تیمار با سه تکرار در محیط کشت هیدروپونیک استفاده شد. نتایج نشان داد فعالیت آسکوربات پراکسیداز اندام هوایی در تیمارهای 70 و100 درصد عصاره یولاف وحشی به همراه نیتریک اکسید کاهش یافت که نشان دهنده نقش آنتیاکسیدانی اکسید نیتریک میباشد، در حالی که در تیمارهای 40 و 100 و درصد یولاف وحشی به همراه نیتریک اکسید نسبت به عصارههای نامبرده بدون نیتریک اکسید فعالیت این آنزیم در ریشه افزایش یافت. همچنین اکسید نیتریک سبب افزایش میزان ترکیبات فنلی در حضور عصاره آبی یولاف وحشی در گیاه عدس گشت.