مقاله بررسي فيتوشيميايي و ضدباکتريايي اسانس گياه Ferula gummosa Boiss. در منطقه ميقان استان سمنان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي فيتوشيميايي و ضدباکتريايي اسانس گياه Ferula gummosa Boiss. در منطقه ميقان استان سمنان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي فيتوشيميايي و ضدباکتريايي اسانس گياه Ferula gummosa Boiss. در منطقه ميقان استان سمنان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسي فيتوشيميايي و ضدباکتريايي اسانس گياه Ferula gummosa Boiss. در منطقه ميقان استان سمنان :
تعداد صفحات :13
باریجه با نام علمی Ferula gummosa Boiss.و نام محلی" باریجه" متعلق به تیره چتریان در شرق، غرب و مرکز ایران مانند استانهای سمنان، خراسان، تهران، اصفهان و فارس پراکنده شده است و به واسطه ترکیبات شیمیایی مختلف نظیر ترپنوئید، کومارین،آروماتیک استر، اسیدها و الکلهای ترپنی یکی از مهمترین گیاهان دارویی با خواص ضد میکروبی و باکتری میباشد. در این تحقیق پس از جمعآوری صمغ باریجه در تیرماه 1391 از کوههای میقان در حوالی شاهرود، خشک و سپس ترکیبات موجود در اسانس صمغ باریجه به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر بهمدت 5/1 ساعت استخراج و شناسایی ترکیبات اسانس توسط دستگاه GC-MSانجام و اثر ضدمیکروبی اسانس نیز با تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) به روش انتشار دیسک بررسی شد. آنالیز مواد موثره اسانس نشان داد که بهترتیب ترکیبهای: بتا-پینن (88/70 درصد)، آلفا-پینن (05/8 درصد)، بتا-میرسن (29/2 درصد) و (-) میرتنال (40/2 درصد) از مهمترین ترکیبات تشکیلدهنده اسانس بوده و میزان حداقل غلظت بازدارندگی اسانس (MIC)، بهترتیب علیه باکتریهای استافیلوکوکوس اوروئوس، اشرشیاکلی، شیگلادیسانتری و باسیلوس بهترتیب: 5/62، 5/62، 125، 125 و 500 میلیگرم بر سیسی میباشد. تحلیل نتایج حاکی از آن است که صمغ گیاه دارای ظرفیت لازم برای استفاده بهعنوان هیدروکربن ترپنی با اثر ضدمیکروبی میباشد.