مقاله بررسي ترکيبهاي شيميائي اسانس سرشاخه هاي هوايي گياه Physospermum cornubiense (L.) DC. در منطقه قهرود کاشان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي ترکيبهاي شيميائي اسانس سرشاخه هاي هوايي گياه Physospermum cornubiense (L.) DC. در منطقه قهرود کاشان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي ترکيبهاي شيميائي اسانس سرشاخه هاي هوايي گياه Physospermum cornubiense (L.) DC. در منطقه قهرود کاشان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسي ترکيبهاي شيميائي اسانس سرشاخه هاي هوايي گياه Physospermum cornubiense (L.) DC. در منطقه قهرود کاشان :
تعداد صفحات :13
جنس "شوکران باغی"(Physospermum Cusson ex Juss.) متعلق به تیره چتریان (Apiaceae)، دارای گونههای داروئی و معطر بسیار ارزشمندی است که تاکنون بالغ بر 18 گونه از این جنس در جهان و یک گونه از ایران گزارش شده است. در این تحقیق بهمنظور بررسی ترکیبهای شیمیائی اسانس گیاه شوکران باغی در منطقه قهرود کاشان، سرشاخههای هوایی گیاه در دو مرحله قبل و بعد گلدهی در بهار سال 1390 جمعآوری، در شرایط آزمایشگاه خشک و به روش تقطیر با بخار همزمان با حلال آلی (SDE) اسانسگیری و شناسایی ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس با استفاده از دستگاههای گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصلشده به طیفسنج جرمی (GC/MS) انجام گرفت. نتایج نشان داد تعداد 25 ترکیب در اسانس گیاه در فاز گلدهی که بهترتیب: ژرماکرن-دی (88/52 درصد)، کاریوفیلن (73/7 درصد) و نونادکان (38/2 درصد) بودند و تعداد 18 ترکیب در اسانس مرحله قبل از گلدهی که بهترتیب ترکیبهای: ژرماکرن-دی (11/42 درصد)، گاما-کادینن (54/5 درصد)، فیتول (79/4 درصد) و بتا-میرسن (61/3 درصد) از مهمترین مواد موثره اسانس و بیشتر متعلق به سسکوئیترپنهای هیدروکربنی بودند.