مقاله بررسي تاثير روش‌هاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگي‌هاي کيفي روغن و پروتئين کلزا

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

مقاله بررسي تاثير روش‌هاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگي‌هاي کيفي روغن و پروتئين کلزا دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تاثير روش‌هاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگي‌هاي کيفي روغن و پروتئين کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثير روش‌هاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگي‌هاي کيفي روغن و پروتئين کلزا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تاثير روش‌هاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگي‌هاي کيفي روغن و پروتئين کلزا :


سال انتشار : 1394

تعداد صفحات :17

در این تحقیق به ارزیابی تاثیر استخراج آنزیمی بر پایداری و ویژگی­های کیفی روغن و پروتئین کلزا (رقم ‌هایولا 401 در منطقه گلستان) در مقایسه با روش معمول استخراج با حلال پرداخته شد. نتایج نشان داد در هر دو روش استخراج، بین شاخص­های ضریب شکست، دانسیته، عدد یدی و مواد غیر قابل صابونی اختلاف معنی‌داری (05/0P>) وجود نداشت. در حالی­که رنگ روغن، غلظت فسفر، میزان اسیدیته، پراکسید و ضریب ویژه خاموشی (جذب 232 و 272 نانومتر) به­طور معنی­داری (05/0P<) در روغن آنزیمی به‌ترتیب با مقادیر پایین تر از روغن حاصل از روش حلال بود. میزان فیتات­ و گلوکوزینولات پروتئین کنجاله در استخراج آنزیمی (با مقادیر 24/2 درصد و 6 میکرومول بر گرم) نسبت به روش حلال به­طور معنی­داری نیز کاهش یافت. بنابراین، روغن استخراج آنزیمی کلزا از کیفیت و پایداری اکسایشی بالاتر و پروتئین آن نیز به لحاظ کاهش ترکیبات نامطلوب از ارزش تغذیه‌ای بالاتری برخوردار بود.

لینک کمکی