مقاله بررسي تاثير روشهاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگيهاي کيفي روغن و پروتئين کلزا دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي تاثير روشهاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگيهاي کيفي روغن و پروتئين کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثير روشهاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگيهاي کيفي روغن و پروتئين کلزا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسي تاثير روشهاي استخراج آنزيمي و حلال بر ويژگيهاي کيفي روغن و پروتئين کلزا :
سال انتشار : 1394
تعداد صفحات :17
در این تحقیق به ارزیابی تاثیر استخراج آنزیمی بر پایداری و ویژگیهای کیفی روغن و پروتئین کلزا (رقم هایولا 401 در منطقه گلستان) در مقایسه با روش معمول استخراج با حلال پرداخته شد. نتایج نشان داد در هر دو روش استخراج، بین شاخصهای ضریب شکست، دانسیته، عدد یدی و مواد غیر قابل صابونی اختلاف معنیداری (05/0P>) وجود نداشت. در حالیکه رنگ روغن، غلظت فسفر، میزان اسیدیته، پراکسید و ضریب ویژه خاموشی (جذب 232 و 272 نانومتر) بهطور معنیداری (05/0P<) در روغن آنزیمی بهترتیب با مقادیر پایین تر از روغن حاصل از روش حلال بود. میزان فیتات و گلوکوزینولات پروتئین کنجاله در استخراج آنزیمی (با مقادیر 24/2 درصد و 6 میکرومول بر گرم) نسبت به روش حلال بهطور معنیداری نیز کاهش یافت. بنابراین، روغن استخراج آنزیمی کلزا از کیفیت و پایداری اکسایشی بالاتر و پروتئین آن نیز به لحاظ کاهش ترکیبات نامطلوب از ارزش تغذیهای بالاتری برخوردار بود.